Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Школа-гімназія «Сихівська» – третій фіналіст шкільної ліги Львова

У суботу та неділю, 2-3 грудня відповідно, у спортивному комплексі «Інтерспорт» (вул. Городоцька, 174) відбувся третій етап шкільної футзальної ліги Львова серед учнів 9-11 класів.

Протягом двох днів вісім команд зі шкіл Сихівського району Львова визначали найкращу команду, яка пройшла у наступний раунд змагань. За їх підсумками перемогу здобули юні футзалісти школи-гімназії «Сихівська», які у фінальному поєдинку були сильнішими за СШ № 98 - 5:1. У матчі за третє місце «вікторію» здобули футзалісти СШ №90, які перемогли СШ №96 з рахунком 6:2.

Після завершення поєдинків відбулося нагородження переможця та призерів цього відбіркового етапу. Кращим бомбардиром сихівського відбору став Богдан Шкікавий (школа-гімназія «Сихівська»), кращим гравцем – Максим Цар (школа-гімназія «Сихівська»), а кращим голкіпером - Роман Кривень (СШ №90).

Нагадаємо, що 14 листопада у Львові розпочалися відбіркові матчі з футзалу серед юнаків львівських шкіл в рамках проекту Української Академії Лідерства та Асоціації футзалу Львівщини «Спортивне місто. Ліга Львів». Проект відбувається за підтримки Шкільної футзальної ліги, Інституту громадських ініціатив, управління сім’ї, молоді та спорту та управління освіти Львівської міської ради.

Нагадаємо, переможцями попереднього етапу змагань у Личаківському районі стала ЗОШ № 47, а у Шевченківському – СШ № 99. Фінал змагань, у якому змагатимуться кращі школи з усіх районів Львова, запланований на лютий 2018 року.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ