Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Сховав авто у кущах: на Львівщині розшукали водія, який п’яним збив пішохода

Фото: Поліція Львівської області
Фото: Поліція Львівської області
Фото: Поліція Львівської області
Фото: Поліція Львівської області
1/2
На Львівщині поліцейські оперативно розшукали водія, який скоїв наїзд на пішохода та втік з місця події. Про це повідомили у Поліції Львівської області.

27 грудня, близько 22.40, до поліції надійшло повідомлення, що у селі Верхнє Висоцьке Самбірського району невідомий водій на невстановленому автомобілі здійснив наїзд на 18-річного мешканця одного з сіл району, після чого втік з місця події.

Внаслідок ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований.

До розшуку водія-втікача були залучені оперативники кримінальної поліції та екіпажі груп реагування патрульної поліції відділення поліції №2 Самбірського районного відділу поліції.

Проведеними заходами, вивчивши відео з камер спостереження «Безпечна Львівщина», правоохоронці встановили, що наїзд було скоєно автомобілем «ВАЗ-2108», який невдовзі виявили захованим у кущах на березі річки Стрий. Також встановлено особу водія – 19-річного мешканця району, який керував транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння.

За фактом слідчі відділення поліції №2 Самбірського районного відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст .286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років.

Проводяться необхідні слідчі дії, правоохоронці встановлюють обставини ДТП, невдовзі суд обере затриманому запобіжний захід.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ