Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Шпалери - Каталог шпалер для стін, що обрати?

Сучасні технології, що використовуються при виробництві різних видів шпалер Art-oboi, дозволили суттєво покращити їх експлуатаційні характеристики. Так, наприклад, з'явилися шпалери, які відрізняються стійкістю до ультрафіолетового випромінювання, вологості, причому догляд за ними можна навіть за допомогою миючих засобів. Такі властивості дозволяють використовувати покриття для обробки кухонь, коридорів, санвузлів та ванних кімнат. Обираючи шпалери для певного приміщення, обов'язково слід враховувати його призначення. Важливе значення має зовнішній вигляд та характеристики оздоблювального матеріалу.63db8f3bc5c6b.jpg

Основні різновиди шпалер для стін

За допомогою дизайнерських шпалер можна додати унікальності будь-якому приміщенню. Унікальний рисунок дозволить правильно розставити акценти. Всі види настінних покриттів поділяються за різними категоріями з урахуванням матеріалу виготовлення:

  1. Паперові. Найпоширеніший і бюджетніший варіант шпалер, які повністю складаються з паперу.
  2. Вінілові. Для їхньої основи використовується флізелін або папір. Вони можуть бути рельєфними та гладкими, а також виконані у стилі шовкографії.
  3. Флізелінові. Це рулонні шпалери з основою з щільною основою. Якщо складно визначитися із відтінком, варто вибрати рулони під фарбування.
  4. Акрилові. Зовні вони нагадують вінілові види. У ролі лицьового шару тут виступає спінений акрил.
  5. Скловолокнисті. Найкращий вибір для квартири в новобудові. Матеріал має достатню міцність завдяки особливій технології виробництва, а тому не боїться усадки будівлі.
  6. Текстильні. Покриття на основі льону має антисептичні властивості. Воно не боїться дії сонця. Має тепло- та звукоізоляційні характеристики.

Кожен з видів відрізняється багатим вибором дизайну, безліччю кольорів та малюнків. Варто окремо відзначити і фотошпалери, які дають змогу отримати майже будь-який малюнок на стіну. Популярність фотошпалер обумовлена ​​можливістю створення власного унікального інтер'єру. Підібравши картинку відповідного розміру можна досягти карколомного ефекту. Окрім звичайних зображень можна побачити у каталогах 3Д варіанти. Ці широкоформатні зображення створюють ефект об'ємності малюнка. Виникає ілюзія, що картинка з поверхні стіни переміщається всередину кімнати. Виробники досягають такого ефекту за рахунок грамотно підібраної технології виготовлення.

Каталог сучасних шпалер для стін включає велику кількість малюнків та текстур. Дуже важливо правильно підібрати малюнок для конкретного приміщення, врахувавши його особливості та призначення.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ