Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Штаб АТО: ворог продовжує поодинокі обстріли українських позицій

Як повідомив прес-центр штабу АТО у Facebook, ворог продовжує поодинокі обстріли українських позицій, Збройні Сили України дають адекватну відповідь.

Упродовж сьогоднішнього дня ситуація у зоні АТО не зазнала суттєвих змін. 

"З опівночі, російсько-окупаційні угруповання тричі відкривали вогонь з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї по наших позиціях поблизу Авдіївки. 

На Луганському напрямку злочинці двічі застосовували гранатомети в районі Новоолександрівки. Також під гранатометний вогонь потрапили українські опорні пункти у Водяному, що на Маріупольському напрямку. 

Бойові дії на Донбасі не стали перепоною для відновлення трансляції українського телебачення. Нещодавно завершилось будівництво 134-метрової телевежі у Бахмутці", - йдеться в повідомленні.

Відтепер сигналом українських телеканалів і радіостанцій буде охоплено райони впритул наближені до лінії розмежування. Також телевежа даватиме сигнал на тимчасово окупований Луганськ і Алчевськ.

Наші громадяни, які перебувають у цих містах, вже незабаром зможуть дізнатись правдиву інформацію про життя в Україні, яку так приховують бойовики.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ