Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Сім’ї атовця з Волині нададуть молодіжний кредит на житло

Як повідомили 26 серпня Гал-інфо у прес-службі Володимир-Волинської міської ради, у Володимирі-Волинському сім’ї атовця нададуть молодіжний кредит на житло
Фото Володимир-Волинська міська рад

25 серпня у Володимир-Волинській міській раді відбулося засідання комісії по реалізації ʺМіської комплексної цільової Програми розвитку освіти, молоді та спорту на 2018-2022 рокиʺ, під час якого шляхом жеребкування сім”ї – учаснику Програми надано можливість отримати молодіжний кредит на житло.

Міською цільовою програмою ʺЖитло для молодіʺ передбачено надання пільгових довгострокових кредитів молодим сім’ям та одиноким молодим громадянам на будівництво (реконструкцію) і придбання житла.

На ці потреби передбачено 484 тисячі гривень з міського бюджету, ще 116 тисяч гривень – з Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву.

На початку засідання обговорювалась можливість розділити передбачені на кредитування кошти на дві сім’ї. Однак учасники Програми шляхом голосування прийняли рішення про те, що ця сума надаватиметься одній із сімей, оскільки згідно умов кредитування складно буде знайти квартиру в стислі терміни, маючи кредит у 300 тисяч гривень. Житло має бути збудоване не більше ніж 20 чи реконструйоване не більше ніж 15 років тому. 

Шанс на отримання кредиту учасники одержали шляхом жеребкування. У результаті можливість отримати кредитні кошти на придбання житла отримала сім’я учасника АТО із Володимира-Волинського.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ