Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Сім'я Лобановського продає ресторан, названий на честь легендарного тренера

Родичі хочуть отримати за ресторанний комплекс мільйон, але готові торгуватися, пише "Сєгодня".

Сім'я Лобановського продає ресторанний комплекс недалеко від бази "Динамо" в Конча-Заспі, що водгночас був музеєм великого тренера. Будівництво якого сам Валерій Лобановський і фінансував. Інформацію про продаж розмістили в соцмережах друзі родини.

Представившись потенційним покупцем, журналісти "Сєгодня" зателефонували доньці Лобановського, Світлані. Вона передала телефону чоловікові, Валерію Горбику.

"Я господар, – сказав зять Лобановського. – Будете проїжджати повз, завгосп вам все покаже. Якщо вас зацікавить, ми з вами безпосередньо обговоримо кожен шматок. Це 20 соток, на яких знаходяться дві будівлі: "У Метра" і Dynamo Home. DH – в стилі англійського пабу, "У Метра" – будівля з вежею, двоповерхова, більярдна зверху, а внизу – кінотеатр, бар плюс три номери. Кухня своя і там, і там. 20 соток – приватна власність. Ще близько 40 – в оренді на 49 років, знову ж таки можна переоформити в приватну власність. Зараз такі часи, що будемо торгуватися до останнього – у вашу сторону, звичайно. Ціна? Виходить 60 соток плюс парковка – машин 30 стає вільно, в'їзд-виїзд по колу – все заасфальтовано . Ще електростанція – не залежимо ні від кого, якщо світла немає. Можемо електрику продавати, за великим рахунком. Вода своя, все своє... Близько "ляма" ми хочемо. У доларах. Частину можна в гривнях".

У коментарі "Сегодня" зять Лобановського розповів, що підштовхнуло їх до продажу: "Фінансові труднощі. Ресторан збитковий, а нам потрібно піднімати дітей: вивчити їх в університеті, купити нерухомість. Зараз взагалі ресторанний бізнес в кризі, йде відтік клієнтів. Так у нас і раніше не було прибутку. Це був домашній ресторан і музей Лобановського. Але ми вже не можемо постійно вкладати в нього свої гроші, до того ж все дорожчає: охорона, комунальні, продукти. Щодо експонатів ще не знаємо точно. Є у нас по дві -три речі, які можна продати – кубки, медалі, вимпели. Але тільки шанувальникам "Динамо" і Лобановського".

У ресторані пригощали такими стравами, як "Шева", "Зідан"...

"Сегодня"

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ