Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

СК «Енергія»: на «Титан-Зорю» - з новачком у складі

Завтра, 12 січня, львівська футзальна «Енергія» зіграє перший офіційний матч у новому році. Суперником діючого чемпіона України в рамках 14 туру Екстра-ліги буде «Титан-Зоря» з Покровського. Матч відбудеться на домашній арені «Титана-Зорі». Початок матчу о 12:00.
СК Енергія

Наприкінці минулого року «енергетики» приймали «Титан-Зорю» у Львові. Господарям вдалося здобути непросту перемогу з рахунком 3:1. Двічі за «Енергію» у цьому матчі забив Михайло Грицина. Ще один гол – на рахунку Романа Кордоби. За «Титан-Зорю» єдиним влучним ударом відзначився В’ячеслав Кожемяка.

«Енергії» у виїзному матчі не зможуть допомогти травмовані Василь Денис та Олег Легендзевич. Не поїхав до Покровського також третій воротар «Енергії» Назар Войтович.

Натомість зможе допомогти своїй новій команді Віталій Танський. Новачок «Енергії» підписав з клубом повноцінний контракт. Вболівальникам Віталій Танський запам’ятався грою за львівський та рівненський «Кардинал». Окрім цього, Танський грав у чемпіонаті Білорусі («Граніт», Мікашевичі). У матчі проти «Титана-Зорі» Віталій Танський зможе дебютувати за нову для себе команду, клуб уже заявив гравця до офіційних ігор.

Що цікаво, до матчу проти «Енергії» «Титан-Зоря» готувався без головного тренера. Віталій Соломка 5 січня подав у відставку. Ймовірно, у матчі проти «Енергії» хтось з гравців «Титана-Зорі» візьме на себе тренерські обов’язки.

В турнірній таблиці «Енергії» наразі друга – 25 очок. В активі «Титана-Зорі» 22 очки і підсумкове 6 місце.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ