Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Скандальне знеструмлення: до Яворівського гарнізону відновили електропостачання

Учора ввечері відновили електропостачання до Яворівського гарнізону.

Як вже повідомляло вчора Гал-інфо, 15 травня, ПрАТ «Львівобленерго» повністю позбавило електропостачання Яворівський гарнізон.Про це на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук повідомив міський голова Яворова Павло Бакунець.

"Без світла залишилися 24 Бригада імені Короля Данила, військові склади, 53 військове містечко Яворова, де проживає близько 3 тис. осіб, серед яких – інваліди ЗСУ, вдови, сироти, батьки полеглих на Сході воїнів.
Люди – занепокоєні таким свавіллям енергетиків, бо сплачують за світло вчасно. 

За словами мешканців, вони чемно оплачують квитанції за електрику, отож їм не зрозуміло, звідки взялися борги. 

«Військові склади охороняються по периметру за допомогою електрики. Вони розташовані біля житлових будинків. Якщо станеться якась біда, хто за це відповідатиме?», – говорять ветерани ЗСУ й додають, що без гарячого харчування залишаться і солдати в бригаді, бо кухні обладнані електроплитами. 

Люди збираються влаштувати біля каплички Богоматері молебень з проханням до Всевишнього дати розум керівництву «Львівобленерго» і не заганяти в темряву та холод родини захисників Вітчизни, інвалідів ЗСУ, вдів та сиріт полеглих за територіальну цілісність та незалежність держави на Сході воїнів.

Також у 53 військовому містечку Яворова активісти реанімують комітет з організації акцій непокори, бо мають намір перекрити міжнародну автотрасу Львів-Краковець.

Нагадаємо, що на початку минулого року міський голова Яворова Павло Бакунець забив на сполох: за останній рік яворівська міська рада пройшла шлях отримання електричних підстанцій в комунальну власність з подальшею передачею Львівобленерго (відбулося минулого місяця) для того, щоб останні заключили індивідуальні договори з населенням (а не через військову КЕЧ як було останні багато років) на електропостачання.

Однак, ані договорів, ані електрики…", - сказано у повідомленні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ