Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Вибори 2015: склад ДВК Галицького району Львова

Галицька районна у місті Львові виборча комісія ухвалила постанову про утворення дільничних виборчих комісій на чергових місцевих виборах 25 жовтня 2015 року в межах Галицького району м. Львова. Повідомили у Львівській МВК.

 МІСЦЕВІ ВИБОРИ 25 ЖОВТНЯ 2015 РОКУ

Галицька  районна у місті Львові виборча комісія

Львівської області

Постанова №3

19 год. 30 хв.

9 жовтня 2015 року

Про утворення дільничних виборчих комісій на чергових місцевих виборах 25 жовтня 2015 року в межах Галицького району м. Львова

Відповідно до частини першої статті 23 Закону України «Про місцеві вибори» дільничні виборчі комісії утворюються районними, міськими (міст обласного, республіканського в АР Крим значення без районного поділу) та районними у місті територіальними комісіями у складі голови, заступника голови, секретаря та інших членів комісії не пізніше як за 15 днів до дня виборів.

Розглянувши подання суб’єктів подання кандидатур до складу дільничних виборчих комісій, які утворюються у межах Галицького району міста Львова на чергових місцевих виборах 25 жовтня 2015 року, та додані до них документи, відповідно до статтей 3, 4, 11, 19, 21 та 23 Закону «Про місцеві вибори», Галицька районна у місті Львові виборча комісія Львівської області  постановляє:

1. Утворити дільничні виборчі комісії на чергових місцевих виборах 25 жовтня 2015 року в межах Галицького району міста Львова.

2. Постанову разом із додатком №1 передати у Львівську міську виборчу комісію Львівської області для опублікування та розмістити на стенді офіційних матеріалів комісії не пізніше наступного дня із дня її прийняття.

Голова  виборчої комісії Микитин Б. Ф. 

Секретар виборчої комісії Коваліско І. М.

Зі складом ДВК в межах Галицького району м. Львова можна ознайомитись за посиланням : http://www.ex.ua/94834588

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ