Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

SkyUp Airlines відкрила чотири рейси з України до країн ЄС

Українська бюджетна авіакомпанія SkyUp Airlines відкрила п'ять регулярних рейсів з Харкова та Запоріжжя в Барселону(Іспанія), Ларнаку(Кіпр), Ріміні(Італія) і Кутаїсі(Грузія).

Про це повідомляє Євроінтеграційний портал з посиланням на прес-службу компанії SkyUp Airlines.

Квитки вже доступні для бронювання на сайті авіаперевізника. Зокрема, рейс Харків - Барселона стартує з 25 травня і буде здійснюватися щосереди і щосуботи. Вартість квитка в одну сторону без багажу стартує від 3025 гривень.

Перший рейс Харків - Ларнака запланований на 30 травня і буде здійснюватися щочетверга. Вартість квитка в одну сторону без багажу від 2346 грн.

Крім того, з 2 червня з Харкова SkyUp Airlines почне польоти в італійське місто Ріміні і буде літати щотижня. Вартість квитка в одну сторону без багажу від 2617 грн.

Рейс Харків - Кутаїсі теж стартує з 2 червня і здійснюватиметься по вівторках і п'ятницях. Вартість квитка в одну сторону без багажу від 2210 грн.

Рейси Запоріжжя - Барселона авіаперевізник розпочне з 25 травня та виконуватиме щосереди і щосуботи. Вартість квитка в одну сторону без багажу стартує від 2875 гривень.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ