Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

"Слово офіцера", або Епопея з е-квитком у Львові триває

Членам постійної депутатської комісії транспорту та зв'язку Львівської міської ради досі не надали план впровадження електронного квитка у Львові.

Керівник ЛКП "Львівавтодор" Микола Власюк вчергове пообіцяв надати членам постійної депутатської комісії транспорту та зв'язку Львівської міської ради план впровадження електронного квитка у місті Львові.

На початку березня Микола Власюк на спільному засіданні транспортної та бюджетної комісій ЛМР також обіцяв оперативно надати інформацію депутатам обидвох комісій, але врешті сам проігнорував власну обіцянку.

Варто нагадати, що подібні обіцянки керівник Львівавтодору успішно роздає щотижня, але далі обіцянок справа ще не зайшла. Спочатку план не могли надати через відсутність спеціаліста, який його перекладе українською. Надалі з'явилась інформація, що для впровадження системи найняли штатного перекладача, але інформацію засекретили.

Сьогодні під час чергового засідання транспортної комісії керівник ЛКП "Львівавтодор" дав "слово офіцера" до кінця дня надати всю інформацію керівнику комісії Ігорю Зінкевичу.

Ігор Зінкевич: Просто скиньте нам електронну версію плану

Микола Власюк: Добре

Ігор Зінкевич: Даєте слово офіцера

Микола Власюк: Без проблем. Сьогодні закину

Нагадаємо, Микола Власюк до призначення на посаду керівника ЛКП "Львівавтодор" працював операційним директором ТзОВ “Альянс Маркет”, а також у Західному регіональному управлінні Державної прикордонної служби України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ