Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Служба автодоріг показала, як виглядатиме північний об’їзд Львова

На замовлення Служби автомобільних доріг у Львівській області розробляється проектно-кошторисна документація для будівництва північної ділянки об’їзної автомобільної дороги м. Львова, повідомили у прес-службі САД.

Дана документація розробляється з врахуванням подальшого збільшення інтенсивності руху транспортних засобів, пов’язаної з розвитком автомобільної дороги за напрямком транспортного коридору “Балтика - Чорне море” (Гданськ - Одеса).

Чергове засідання Технічної ради основних проектних рішень проекту “Будівництво північної ділянки об’їзної автомобільної дороги м. Львів” відбулося у червні. Окрім працівників Служби у раді брали участь головний інженер ТОВ «Інститут комплексного проектування об'єктів будівництва» Фаль А.Є. та заступник ГІПа ТОВ «Інститут комплексного проектування об'єктів будівництва» Полежай О.О.

На порядку денному розглядалось чимало питань: виконання проектно-кошторисної документації «Будівництво північної ділянки об’їзної автомобільної дороги м. Львова»; транспортні розв’язки; перетини з іншими дорогами; перетини з водотоками; конструктив дорожнього одягу.

Представниками Служби автодоріг Львівщини розглянуто пропозиції проектної організації щодо місць влаштування транспортних розв’язок у різних рівнях, схвалено конструкцію дорожнього одягу за оптимальним варіантом, надано зауваження та пропозиції для врахування їх при розробленні проектної документації.

Відповідно до проекту "Будівництво Північного обходу м. Львів”, протяжність дороги становитиме 24 км. На дорозі передбачено будівництво 1 моста, 3 естакад та 2 транспортних розв’язок у двох рівнях. Мова йде про частину об’їзної міста, яка з’єднає міжнародну трасу Київ - Чоп із трьома дорогами, що прямують від Львова до кордону з Польщею. Будівництво цієї дороги є надзвичайно важливим рішенням для підвищення безпеки та зручності учасників дорожнього руху. Адже ця автомобільна дорога розвантажить Південний обхід м. Львова, зменшить кількість транзитного транспорту через м. Львів і покращиться екологічна ситуація в регіоні.

На даний час проектною організацією вже завершені польові топогеодезичні роботи по всій протяжності проектної ділянки і розробляються основні проектні рішення.

Згідно з домовленістю із Європейським Інвестиційним Банком, з квітня 2018 року забезпечена співпраця проектної організації з інженером-консультантом — компанією “PPM Ltd”.

Нагадаємо, розробка документації для майбутнього будівництва, згідно з умовами договору, повинна бути завершена до кінця поточного року.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ