Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Сьогодні ГУОЗ ЛОДА не може забезпечити лікарню відновного лікування постійним приміщенням

Сьогодні, 23 січня, за «круглим столом» за участю представників громадських організацій, депутатів ЛОР та ГУОЗ ЛОДА розглядали усі «за» і «проти» переселення Львівської обласної лікарні відновного лікування у госпіталь інвалідів та ветеранів, що у Винниках, – про це «Гал-іnfo» повідомив начальник відділу організаційного, кадрового і юридичного забезпечення ГУОЗ ЛОДА В’ячеслав Верес.
За його словами, основним сьогоднішнім питанням, що цікавило громадську колегію при Головному управлінні охорони здоров’я ЛОДА, – це захист прав і лікувальний процес.
Як зазначив В’ячеслав Верес, під час «круглого столу» розглянули питання про те, щоб протягом двох місяців „зробити крок у пошуку постійного приміщення для лікарні відновного лікування”. На нинішній день працівники лікарні вимагають окремого постійного приміщення для обласної лікарні, та Головне управління охорони здоров’я не може задовольнити цю потребу.
Нагадаємо, 22 січня на президії Львівської обласної ради було прийняте рішення про збереження юридичної адреси Львівської обласної лікарні відновного лікування та про її тимчасове розміщення у госпіталі інвалідів та ветеранів, що у Винниках. Питання щодо постійного місця розташування лікарні мають вирішити упродовж 2007 року.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ