Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Сьогодні Львівщина прощається із п’ятьма захисниками

Сьогодні Львівщина прощається із п’ятьма захисниками, які загинули за Україну через російську агресію.

Олег Кондор

Олег Кондор

Народився 29 травня 1998 року в Яворові. Був воїном 24 ОМБр імені Короля Данила, старшим лейтенантом, командиром взводу.

Вважався зниклим безвісти з 5 березня 2022 року. Після обміну тіл і результатів ДНК нарешті повертається до рідного дому.

Навчався у Національній Академії Сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного. У 2019 році закінчив академію з відзнакою і почав службу в 24 бригаді. Брав участь у бойових діях в Донецькій та Луганській областях.

За свої заслуги був нагороджений орденом Богдана Хмельницького III ступеня.

Андрій Курило

Андрій Курило

Львівʼянин.

Із початком повномасштабного вторгнення виконував бойові завдання на східному напрямку у складі 7 прикордонного Карпатського загону.

Богдан Гринишин

Богдан Гринишин

Народився у селі Звенигород Львівської області.

Проходив строкову військову службу у лавах військ протиповітряної оборони у Харкові. Завершивши службу, впродовж певного періоду був моряком на іспанському флоті.

Із початком повномасштабного вторгнення виконував бойові завдання на Донеччині. Попри отримане під Бахмутом складне поранення, повернувся на фронт.

Дмитро Долбнєв

Дмитро Долбнєв

Львівʼянин.

Із початком повномасштабного вторгнення рф долучився до 33-ї окремої механізованої бригади. Виконував бойові завдання на південному напрямку.

Григорій Білас

Григорій Білас

Мешканець села Мальованка Великолюбінської громади. Воїн від початку повномасштабного вторгнення став на захист України. Загинув 24 червня 2023 року поблизу населеного пункту Роботине Запорізької області. З того часу вважався зниклим безвісти. Йому було 50 років.

Вічна памʼять усім полеглим захисникам.

Фото ілюстративне. Олена Ляхович, Гал-інфо
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ