Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Сьогодні Муженко має бути на полігоні "Широкий Лан"

Не перший раз в момент переміщення великих підрозділів виникають проблеми.

Про це в ефірі "5 каналу" в ході телемарафону "Україна понад усе" заявив офіцер прес-служби Генерального штабу ЗСУ Антон Миронович.

"Завтра (10 лютого) особисто начальник Генерального штабу буде на полігоні "Широкий Лан", він на особистому контролі тримає те, що там відбувається", - сказав він.

"Хочу наголосити на тому, що ця бригада (53 окрема механізована бригада - 5.ua) - це одна із тих бригад, яка була власне сформована вже під час воєнної агресії з боку Російської Федерації, і деякі підрозділи в неї увійшли зі складу добровольчих батальйонів", - зауважив Миронович.

За словами прес-офіцера Генштабу, не перший раз в момент переміщення великих підрозділів виникають проблеми, зокрема, в облаштуванні побутових умов. Потрібен час для їх вирішення.

"Нормальні побутові умови кожного військовослужбовця - це один серед пріоритетів. Але тут же я хочу наголосити на тому, що це відбувалося в рамках переміщення підрозділу, в рамках передислокації великих підрозділів, і те, що заявляли солдати, що вони жили в зоні проведення АТО краще, це безперечно, пройшов певний час і вони собі їх створили. І не перший раз в момент переміщення великих підрозділів виникають проблеми ... потрібен час, якщо виникають проблеми, їх треба вирішувати в робочому порядку".

Нагадаємо, близько півсотні бійців 53-ї окремої механізованої бригади, не задоволені умовами їх розміщення на полігоні "Широкий Лан", а також ставленням командування до їх забезпечення в цілому, вирушили пішки до прокуратури Миколаєва.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ