Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Сьогодні на Львівщині зустрінуть домовину з тілом Захисника Володимира Марітчака

Сьогодні, 11 вересня, орієнтовно об 11:30 на перехресті Героїв будуть зустрічати домовину із тілом загиблого Володимира Марітчака. Про це повідомили у пресслужбі Бориславської міської ради.
Володимир Марітчак

Колона прямуватиме до Ясениці-Сільної. Прощання відбудеться у будинку, де проживав Володимир (с. Ясениця-Сільна, вул. Івана Франка, буд. 111). Маршрут, за яким рухатиметься колона у Бориславі: Трускавецька, Володимира Великого, Данила Галицького, Міцкевича, Петлюри, Франка.

Захисник із Бориславської громади Володимир Марітчак (1981 р.н.) загинув 30 серпня,  у районі населеного пункту Вербове Запорізької області під час ворожого мінометного обстрілу.

Володимир народився і проживав селі Ясениця-Сільна, навчався в Ясенице-Сільнянській школі, пізніше - у Бориславському ліцеї на зварювальника.

Він був мобілізований до лав ЗСУ у грудні 2022 року. 30 серпня 2023 року в районі населеного пункту Вербове Запорізької області в результаті мінометного обстрілу з боку противника Володимир загинув. Виконуючи бойове завдання, він віддав найцінніше – власне життя.

У Героя залишились мама, сестра з чоловіком, двоє племінників… 

Висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким Героя.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ