Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Сьогодні Ратушу відвідали двоє німецьких мандрівників

Сьогодні у львівській Ратуші побували двоє подорожніх з невеличкого поселення поблизу міста Айзенах, що в Німеччині. Вони здійснюють подорож, яка має тривати не менше, як три роки та один день. Про це «Гал-info» повідомили у прес-службі Львівської міської ради.
            За цей час їм потрібно пішки обійти різні країни світу так, щоб не наближатися до свого помешкання більше, аніж на 50 кілометрів. За час подорожі мандрівники ознайомлююся із життям людей у світі, вивчають їх традиції та звичаї.
Серед обов`язкових в дорозі речей — путівник, схема подорожі та п’ять євро, які треба зберігати від початку до кінця мандрівки. Така традиція була запроваджена в Німеччині ще 500 років тому.
            Тобіас та Себастьян свою подорож планують завершити у 2009 році. Оскільки хлопці за фахом ремісники, то вони прагнуть збагатитися досвідом інших людей у своїй спеціальності, набути нових навиків.
Хлопці вже побували в Австрії, Шрі-Ланці, Індії, Пакистані, Ірані, Болгарії, Румунії і мають намір ще раз завітати у деякі з цих країн.
       Німецькі хлопці поспілкувалися з представниками відділу закордонної співпраці, а також мали спільну екскурсію на вежу Ратуші.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ