Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Сьогодні визначиться останній учасник фіналу шкільної футзальної ліги Львова

У середу, 20 грудня, у спортивному комплексі «Електрон» (вул. Шевченка, 313) відбудеться шостий, завершальний етап шкільної футзальної ліги Львова серед учнів 9-11 класів.

Протягом дня команди зі шкіл Галицького району Львова визначатимуть найкращу команду, яка здобуде право зіграти у фінальному етапі змагань, що заплановано провести у лютому у палаці спорту «Галичина».Переможцями попередніх етапів стали:  у Личаківському районі - ЗОШ № 47, у Шевченківському – СШ № 99, у Сихівському – школа-гімназія «Сихівська», а у Франківському – СШ №83.

14 листопада у Львові розпочалися відбіркові матчі з футзалу серед юнаків львівських шкіл в рамках проекту Української Академії Лідерства та Асоціації футзалу Львівщини «Спортивне місто. Ліга Львів». Проект відбувається у рамках Шкільної футзальної ліги, за підтримки Інституту громадських ініціатив, управління сім’ї, молоді та спорту та управління освіти Львівської міської ради.

Ростислав Капітанець, голова комітету дитячо-юнацького футзалу АФЛ:

«Вже завтра серед шкіл Галицького району міста визначиться найкраща команда, яка приєднається до попередніх п’яти переможців, що у лютому у палаці спорту «Галичина» розіграють приз кращої шкільної команди Львова.Попередні етапи змагань, які вже відбулися у Личаківському, Шевченківському, Синівському та Франківському районах, повністю виправдали наші очікування. Хороший склад склад учасників та безкомпромісна боротьба була у кожному з поєдинків».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ