Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Сьогодні збірна України з футзалу проведе поєдинок з командою Венесуели

Сьогодні, 29 вересня, у столиці Узбекистану Ташкенті національна збірна України з футзалу проведе чвертьфінальний поєдинок чемпіонату світу з командою Венесуели. Початок матчу - 18.00.

Якщо підопічних Олександра Косенка багато фахівців очікували побачити на цій стадії, то південноамериканці стали справжнім відкриттям нинішнього турніру – вони вперше зробили крок так далеко у фінальній частині світового чемпіонату. Про це повідомив KampSport.

Як відомо, збірна України на груповому етапі спершу поступилася Аргентині (1:7), а потім здобула перемоги над Анголою (7:2) та Афганістаном (4:1), посівши у підсумку друге місце у групі C. На першому етапі плей-оф "синьо-жовті" завдали поразки команді Нідерландів (3:1).

Збірна Венесуели також розпочала нинішній чемпіонат світу з поразки з рахунком 1:7. У стартовому матчі групи F вона програла Ірану. І в другому поєдинку венесуельці поступилися, тепер вже французам, 3:7. Але перемога над Гватемалою з таким же результатом 7:3 дозволила команді з Південної Америки посісти третє місце у своїй групі, і вона виявилася четвертою серед тих, хто фінішував на таких же позиціях в інших групах. Що ж до 1/8 фіналу, то Венесуела зустрічалася з дворазовими чемпіонами світу та чотириразовими призерами іспанцями. І Венесуела зробила одну з найгучніших сенсацій не лише цього турніру. До 39-ї хвилини рахунок у цьому матчі був 1:1, а успіх південноамериканцям приніс Віктор Карреньо. До речі, перший гол у ворота Іспанії забив воротар Венесуели Хосе Вільялобос.

Трансляція поєдинку ЧС-2024 Україна - Венесуела наживо пройде на каналі Суспільне Спорт, а також на регіональних телеканалах Суспільного.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ