Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

«Спадщина» влаштувала день захопливих розваг для відвідувачів Парку Культури

Як повідомили Гал-інфо організатори, 29 травня Організація української молоді «Спадщина» влаштувала день захопливих розваг для відвідувачів Парку Культури.

«Спадщина-фест» - став хорошою можливістю розповісти про діяльність організації батькам і показати дітям, наскільки цікавим та активним може бути їхній відпочинок.

Кожен учасник мав змогу спробувати себе у ролі митця та власноруч створити листівку в стилі «Квілінг» або ж показати свій творчий потенціал у вигляді малюнку на полотні.

Точка наукового напрямку дивувала дітей хімічними дослідами, інтелектуальними іграми та заплутаними головоломками. Навіть дорослі не стримували свого інтересу і з цікавістю спостерігали за ходом роботи фестивальних лаборантів.

Програма від історичної точки також приваблювала дітей – ігри та завдання, які допомагали дізнатися щось нове про найважливіші сторінки історії українського народу та самої організації від її створення й до сьогодення . А «родзинкою» стала лекція про лицарські обладунки та середньовічні бої від організації «Чорна Галич». Сміливці навіть могли спробувати себе в битві з професіоналом, щоправда на тренувальних мечах та щитах.

Не менш цікавим для учасників були розповіді про військову амуніцію та зброю, які зараз використовують бійці на Сході. Лектором був один з членів організації, який зараз також захищає Вітчизну в зоні бойових дій, але під час своєї відпустки вирішив поділитися досвідом з охочими.

Проте найбільш популярною стала альпіністична переправа , яку натягнули прямо в парку. Здається, що всі, хто спробували спуститися з неї отримали масу адреналіну та незабутніх емоцій.

Під час фестивалю діяв благодійний ярмарок, на якому кожен міг придбати для себе футболку ручної роботи, магніти чи біжутерію, яку виготовляли юні спадщанці або ж посмакувати домашньою випічкою чи прохолодним лимонадом. Усі гроші, а саме 1700 грн., було передано організації Львівський лицар, яка з початку бойових дії допомагає українським військовим.

«Ми дуже раді, що такий проект, як «Спадщина-фест» виправдав наші сподівання, адже в одному місці ми показали, наскільки різноманітна діяльність організації і чому саме нас потрібно обирати, щоб забезпечити справді активне дозвілля для дітей»,- коментує головний організатор дійства Ольга Греськів.

ОУМ "Спадщина" також запрошує дітей віком від 11 років у літні наметові табори, отож, не зволікайте та мерщій записуйте дітей.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ