Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Спалював сміття і втратив свідомість: на Львівщині чоловік отримав опіки

У Червоноградському районі 70-річний чоловік отримав опіки під час спалювання сміття. Про це повідомили у ДСНС Львівської області.
Фото: ДСНС Львівщини

Вчора, 11 липня, о 17:00 рятувальники отримали повідомлення про пожежу на відкритій території в селі Купичволя Червоноградського району.

Як з’ясувалося на місці події, чоловік, 1954 року народження, спалював сміття, і внаслідок неконтрольованого поширення вогню, втратив свідомість.

Сусіди, помітивши дим та вогонь, негайно прибігли на допомогу. Вони виявили непритомного чоловіка та швидко відтягнули його на безпечну відстань від полум’я. Одразу ж викликали медиків та рятувальників. Люди самостійно почали гасити пожежу, використовуючи підручні засоби, і зуміли локалізувати займання до прибуття надзвичайників.

Постраждалого було госпіталізовано до лікарні святого Луки у Львові з опіками ніг другого ступеня.

Рятувальники вкотре нагадують про небезпеку спалювання сміття та сухої рослинності. Вогонь може легко вийти з-під контролю, поширюючись на великі площі та завдаючи значної шкоди не лише природі, а й здоров’ю та життю людей.

"Уникайте спалювання сухостою та сміття, використовуйте альтернативні методи утилізації і завжди пам’ятайте про можливі трагічні наслідки", – закликають у ДСНС.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ