Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Співробітники Twitter масово звільняться після ультиматуму Маска

Це сталося після того, як новий власник компанії Ілон Маск визначив як крайній термін, коли кожен працівник має вирішити, чи залишиться в компанії для створення Twitter 2.0, чи розпрощається з нею.

Як пише Reuters, ці звільнення підкреслюють небажання деяких із близько 3000 співробітників Twitter залишатися в компанії, де раніше Маск звільнив половину співробітників, включаючи топменеджмент, і безжально змінює культуру, щоб підкреслити довгі години роботи та інтенсивний темп.

Маск написав у Twitter пізно ввечері в четвер і заявив, що його не хвилюють відставки, оскільки «кращі люди залишаються». Він також зустрівся з деякими провідними співробітниками в четвер, щоб спробувати переконати їх залишитися, сказав один поточний співробітник і нещодавно пішов співробітник, який підтримує зв'язок з колегами в Twitter.

Згідно з двома джерелами, компанія також повідомила співробітників, що закриє свої офіси та заборонить доступ до бейджів до понеділка. Співробітники служби безпеки почали виганяти деяких співробітників з одного офісу в четвер увечері, повідомило одне джерело.

Понад 110 співробітників Twitter принаймні на чотирьох континентах оголосили про своє рішення піти у публічних публікаціях Twitter. Близько 15 співробітників, багато з яких займаються продажем реклами, заявили про свій намір залишитися в компанії.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ