Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Спортивний майданчик школи № 32 на вул. Гашека у Львові реконструювали

Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
1/4
Роботи з реконструкції спортивного майданчика школи № 32, що на вулиці Гашека у Львові, завершили. Про це повідомив Любомир Зубач, заступник міського голови Львова з містобудування, - інформує пресслужба ЛМР.

Відновленням майданчика займалась будівельна компанія «Континент», яка планує будівництво житла у цьому мікрорайоні.

На спортивному майданчику завершили футбольне поле зі штучним покриттям на 1700 квадратних метрів, застелили бігові доріжки довкола, облаштували територію для уроків фізкультури та яму для стрибків.

У департаменті містобудування кажуть, спортивний майданчик став яскравим, комфортним, а головне – потрібним і не лише для учнів 32-ї школи, а й для цього мікрорайону Львова загалом.

За словами заступника міського голови Львова з містобудування Любомира Зубача, один із львівських забудовників, компанія «Континент», узяла на себе соціальні зобов’язання – своїм коштом відновити футбольне поле та й загалом спортивний майданчик школи на Гашека – однієї з найбільших у Львові.

 «Тепер тут є нове футбольне поле зі штучним покриттям, з дренажем, звичайно, бігові доріжки навколо поля та територія для проведення уроків фізкультури. І що приємно – вклалися до початку навчального року», – каже Любомир Зубач.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ