Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Справа вбивства Шеремета: суд відібрав 5 кандидатів у присяжні

Шевченківський районний суд Києва відібрав п'ятьох кандидатів у присяжні для розгляду справи щодо вбивства журналіста Павла Шеремета.

"Суд порадившись на місці прийшов до наступних висновків: ухвалив задовільнити заяву про самовідвід Ганни Чупіної… також задовольнити заявлений відвід Інні Крамаренко… судом відмовлено у задоволені заяви про відвід Наталі Глобі. Окрім того, стосовно Юрія Михайленка суд також дійшов до висновку про відсутність підстав для відводу", - сказала суддя, - передає УНН..

Так, суд залишив 5 кандидатів: Юрія Федоренка, Григорія Фірсова, Людмилу Яковенко, Юрія Михайленка, Наталю Глобу.

За словами судді, із них автоматизована система обере 3 основних присяжних, ще двоє - будуть запасними. Загалом обирали із 7-ми кандидатів.

Окрім того, наступне засідання призначене на 28 вересня.

Нагадаємо, Шевченківський районний суд Києва призначив розгляд по суті справи щодо вбивства журналіста Павла Шеремета на 4 вересня.

Суд призначив розгляд справи Шеремета по суті на 4 вересня

Як повідомлялося, 20 липня 2016 року, близько 7:45 ранку стався вибух в автомобілі на перехресті вулиць Богдана Хмельницького та Івана Франка у Києві. У результаті вибуху загинув відомий журналіст Павло Шеремет.

Торік правоохоронці назвали підозрюваних у вбивстві Павла Шеремета: Яна Дугарь, Андрій Антоненко, подружжя Інна та Владислав Грищенки, Юлія Кузьменко.

У травні цього року досудове розслідування у справі щодо вбивства журналіста Павла Шеремета завершили.

Антоненку продовжили арешт на два місяці

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ