Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Справжнє олімпійське свято відбулося на Жовківщині

Справжнє олімпійське свято відбулося на Жовківщині. Про це повідомила заступник начальника управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА Оксана Вацеба.

24 червня 2016 року з нагоди відзначення Міжнародного олімпійського дня у дитячому центрі оздоровлення, відпочинку та туризму “Росинка”, що розташовано у селі Зіболки Жовківського району Львівщини відбулося справжнє спортивне свято “Олімпійський день”.

Свято властиво відтворило серед дітей олімпійський настрій та олімпійські цінності, прищепило прагнення до перемоги і впевненість у своїх силах й безумовно підвищило їхній інтерес до спорту та здорового способу життя.

На спортивному святі усі учасники «Росинки» продемонстрували свої здібності у різних видах випробувань, серед яких: футбол, шашки, настільний теніс, стрітбол. Також взяли активну участь у спортивно-розважальній естафеті.

Підтримати та вболівати за дітей мали змогу стипендіат Національного олімпійського комітету України Галина Куречко, представник Львівського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Ірина Підлужна, завідувач сектору молоді та спорту Жовківської райдержадміністрації Ольга Калиновська, а також дирекція та педагоги табору.

За енергійну та успішну участь у змаганнях діти отримали подарунки та призи зсимволікою НОК.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ