Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Стали відомими дати і місця проведення чотирьох хіротоній нових владик УГКЦ

Учора, 11 січня, стали відомими дати і місця проведення чотирьох хіротоній нових владик УГКЦ та дати введення на престол нових архіпастирів Вінніпезької архієпархії та Стемфордської єпархії.
Учора, 11 січня, стали відомими дати і місця проведення чотирьох хіротоній нових владик УГКЦ та дати введення на престол нових архіпастирів Вінніпезької архієпархії та Стемфордської єпархії. У цих подіях візьме безпосередню участь Блаженніший Любомир, Верховний Архієпископ Києво-Галицький. Про це повідомив прес-секретар Глави УГКЦ о. Ігор Яців.
Ці події відбудуться:
11 лютого 2006 року у Вінніпегу (Канада) – введення на престол Вінніпезької митрополії та архієпархії Владики Лаврентія (Гуцуляка);
15 лютого 2006 року в Архікатедральному соборі Святого Юра у Львові – єпископська хіротонія Владики Богдана (Дзюраха);
20 лютого 2006 року у Стемфорді (США) – введення на престол Стемфордської єпархії Владики Павла Патрикія (Хомницького);
21 лютого 2006 року у Філадельфії (США) – єпископська хіротонія Владики Івана (Бури);
26 лютого 2006 року у Прудентополісі (Бразилія) – єпископські хіротонії Владик Діонісія (Ляховича) та Мирона (Мазура).
Нагадаємо, що недавно було повідомлено про нові призначення в Українській Греко-Католицькій Церкві. Так, зокрема, 21 грудня 2005 року - про призначення преподобного отця Діонісія (Ляховича), ієромонаха Чину Святого Василія Великого (ЧСВВ), Куріальним Єпископом Верховного Архієпископа Києво-Галицького, преподобного отця-доктора Богдана (Дзюраха), ієромонаха Чину Отців Редемптористів (ЧНІ), Єпископом-помічником Києво-Вишгородської архієпархії та преподобного отця Мирона (Мазура), ЧСВВ, Єпископом-помічником української греко-католицької єпархії Святого Івана Хрестителя в Куритибі (Бразилія); 3 січня 2006 року – про призначення Преосвященного Владики Павла Патрикія (Хомницького), ЧСВВ, Єпархом Стемфордським та про призначення монсеньйора Івана Бури Єпископом-помічником Митрополита Філадельфійського для українців. В останньому з цієї серії повідомленні, яке було опубліковане 10 січня 2006 року, йшлося про призначення Преосвященного Владики Лаврентія (Гуцуляка), ЧСВВ, Митрополитом Вінніпезьким, Архієпископом Вінніпезької архієпархії (Канада).
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ