Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Start up Youth: на Львівщині стартувала Всеукраїнська молодіжна акція

Сьогодні, 27 листопада, на Львівщині стартувала Всеукраїнська молодіжна акція «Start up Youth», яка об’єднала 90 активних молодих людей, яким не байдужий розвиток молодіжного підприємництва в Україні. Про це Гал-інфо повідомили сьогодні, 27 листопада, у прес-службі Львівської ОДА.

Присутніх привітав директор департаменту внутрішньої та інформаційної політики Львівської ОДА Андрій Ковальський. 

«Дякуємо за те, що ви сьогодні з нами. Бажаємо скористатися цією подією на повну. Знайдіть себе та реалізуйте свої ідеї, знайдіть усі відповіді запитання. Ми сподіваємося, що ви будете робити усе, щоб наше місто і інші міста нашої держави розвивалися. Це станеться тоді, коли ви втілите свої найгеніальніші задуми. Творіть, не зупиняйтеся на досягнутому», - зазначив Андрій Ковальський.

Зазначимо, що ініціатива має на меті розвиток молодіжного підприємництва, самозайнятості та об'єднання молодих людей навколо створення підприємницької культури.

«Для нас надзвичайно важлива сфера молодіжного підприємництва. Одне з великих питань, яке турбує молодь – питання зайнятості: працевлаштування, вибір профорієнтації побудова кар’єри та інше. Молодіжне підприємництво – це певна філософія, коли ти сам створюєш, береш на себе відповідальність та робиш перші кроки. І тим самим змінюєш ландшафт країни», - додав у межах заходу заступник міністра культури, молоді та спорту України Олександр Ярема.

Програма заходу  містить тільки 30% фасилітаційної  сесії про бар'єри розвитку підприємництва за участі підприємців та влади. Решта 70% – це практична робота в командах над вирішенням проблем в сфері розвитку молодіжного підприємництва.

Акція триватиме три дні та передбачає розроблення та презентацію проектів, напрацьованих протягом заходу.

Всеукраїнську молодіжну акцію організували: Міністерство культури, молоді та спорту України, департамент внутрішньої та інформаційної політики Львівської обласної державної адміністрації, Львівська міська рада,  освітній центр підприємництва Startup Ukraine; партнер з локації – Platforma  Futura Lviv.

Нагадаємо, що питання з виділенням компенсацій постраждалим з будинку №101/1 на вул. М. Грушевського, 101/1 «зависло» на рівні Кабміну. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ