Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Стартує реєстрація на навчальний курс "ECO speak – англійська для екологів"

Асоціація «ЕКО кластер» у співпраці з Асоціацією професіоналів довкілля (PAEW)  запрошує приєднатися до унікальної навчальної програми «EcoSpeak - англійська для екологів», що створена за рекомендаціями українських екологів, які щодня спілкуються з іноземною спільнотою на екологічну тематику.

Протягом 2022 року команда екологів спільно із Школою бізнес-англійської «Bee for Biz» та Асоціацією «ЕКО кластер» у співпраці з PAEW збирала з різних джерел в Україні та за кордоном інформацію, якою повинен володіти кожен спеціаліст у сфері екології, що працює в англомовному середовищі.

Як результат була створена 16 тижнева онлайн-платформа професійного підвищення кваліфікації шляхом вивчення англійської мови, що сприятиме покращенню професійних мовних навичок екологів та осіб, які працюють з проектами у сфері екології.

Кому підійде навчання: екологи, підприємці (управлінці) та люди, чия діяльність пов’язана з екологією та природоохоронною діяльністю (держслужбовці, науковці і тд.).

Метою курсу є розвиток навичок спілкування англійською для ведення переговорів у сфері екології.

Викладачі курсу висококваліфіковані фахівці, що навчають провідних екологів бізнес-англійської. 

Очікувані результати: значне покращення рівня англійської мови, здатність ефективно спілкуватися та збільшувати можливості для міжнародного співробітництва та обміну досвідом.

Дізнатись про теми, вартість чи зареєструватись за посиланням: https://eco-cluster.org/english-for-eco/

До 15 жовтня діятиме знижка у розмірі  - 10%

Зареєструватись на навчання: https://forms.gle/mLfz3UvEzDvK9EJV8

Англійська мова завжди була та залишається мовою ділового світу, а професійна англійська мова – це просування кар'єрними сходами, впевненість та співпраця з іноземними партнерами, розширення горизонтів щодо інновацій, технологій, знань та досвіду. 

Від імені команди організаторів Голова Асоціації «ЕKO кластер» Олег Бота

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ