Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Статки засновника Microsoft перевищили $100 млрд — Forbes

Статки співзасновника компанії Microsoft Білла Гейтса перевищили 100 мільярдів доларів. Наразі він посідає 2 позицію у рейтингу найбагатших людей планети. Про це повідомляє Громадське із посиланням на Forbes.

Зазначається, що статки Гейтса суттєво збільшилися в останні дні через суттєве здорожчання акцій компанії Microsoft. У компанії Гейтса наразі очікують на публікацію фінансової звітності за 2018 рік, інвестори мають позитивні очікування щодо фінансових результатів компанії, тому акції зростають у ціні.

Таким чином Гейтс став другою людиною, чиї статки перевищили 100 мільярдів доларів.

Наразі найбагатшою людиною у світі є засновник Amazon Джефф Безос, загальна вартість активів та майна якого складає 153,2 мільярда доларів. Однак статки Безоса найближчим часом мають зменшитися на 35 мільярдів доларів, які мільярдер виплатить своїй колишній дружині після розлучення.

Раніше повідомлялось, що статки 26 найбагатших людей світу за розмірами складають всім статкам 3,8 мільярда людей.

Раніше повідомлялося, що у 2018 році 500 найбагатших людей планети за версією Bloomberg втратили 511 мільярдів доларів. Найбільше за всіх «збіднів» засновник Facebook Марк Цукерберг. Падіння статків обумовлене напругою у світовій торгівлі та побоюванням можливої рецесії в США.

Статки найбагатшого українця — Ріната Ахметова — складають 6 мільярдів доларів.

Громадське 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ