Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я  |  Війна з Росією

Стоматологи зі Слов’янська безкоштовно лікують українських військовослужбовців

Фото ООС
Фото ООС
Фото ООС
Фото ООС
Фото ООС
Фото ООС
Фото ООС
Фото ООС
Фото ООС
Фото ООС
Фото ООС
Фото ООС
1/6
Шостий рік поспіль стоматологи зі Слов’янська безкоштовно лікують українських військовослужбовців. Про це 9 лютого повідомили Гал-інфо в штабі ООС.

Слов’янська стоматологічна поліклініка – комунальний неприбутковий заклад. Військові тут отримують лікувальні, протезувальні, парадонтологічні та фізіотерапевтичні послуги.

Йдеться про бюджетний спектр послуг, які виконуються на сучасному чеському обладнанні та з допомогою сучасних стоматологічних матеріалів. Військовослужбовці Збройних Сил та Національної гвардії часті пацієнти цього медзакладу.

-Я вперше сюди звернувся. Мені нічого не довелося платити. Зареєструвався і все. Прийшов через один зуб, просто щоб перевірити. Його мені відремонтували досить швидко і, думаю, якісно, - розповів військовослужбовець Ігор.

Лікування не потребує жодних зусиль бюрократичного характеру. Достатньо взяти з собою документи, які посвідчують особу, місце служби, а також бажано мати при собі посвідчення учасника бойових дій.

Посвідчення УБД, за словами заступника директора стоматологічної поліклініки з медичної частини Ірини Субочевої, необхідно для того, щоб можливо було частково компенсувати витрати за надані послуги з бюджету міста, адже Слов’янська міськрада виділяє кошти для всіх пільгових категорій.

- Дуже важко переживали всі події буремного 2014-го: бойові дії, обстріли, страх та невпевненість у завтрашньому дні тощо. Пацієнтів було багато, лікарів мало. Доводилось працювати без води і світла. Пам’ятаю тоді, як завершилися у нас бойові дії, українські військові, які були з Карачуна, привезли та підключили нам генератори – вже легше стало працювати. Ми любимо свою роботу і пишаються тим, що можемо допомагати нашим захисникам, – підсумувала Ірина Субочева.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ