Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Стрийське ВПУ – переможець футзального турніру пам’яті Мирослава Попадюка

У п’ятницю, 16 лютого, в спортивному залі ОДЮСШ (вул. Уласа Самчук, 8) відбулися відкриті змагання з футзалу серед професійно-технічних навчальних закладів Львівщини приурочені пам’яті Мирослава Попадюка. Турнір проходив під егідою Асоціації футзалу Львівщини.

Участь у змаганнях зголосилося взяти 6 команд, а саме: ВПУ №26 (м. Львів), Турківське ВПУ, ВПУ №20 (м. Львів), Новояворівське ВПУ, Стрийське ВПУ та Рівненське ВПУ. Збірні ПТНЗ зіграли матчі за груповою системою та визначали призерів у фінальних двобоях.

Перед безпосереднім початком поєдинків відбулося урочисте відкриття турніру, на якому виступив і президент АФЛ Мирослав Хом’як. Очільник Асоціації футзалу Львівщини висловив свою повагу діяльності, на жаль, уже покійного Мирослава Попадюка та закликав учасників турніру гордо та впевнено продовжувати справу Мирослава Івановича.

Опісля вступних слів від офіційних осіб звітних змагань розпочались футзальні баталії. Згідно з жеребкуванням до групи «А» потрапили ВПУ №26  (м. Львів), Турківське ВПУ та Стрийське ВПУ. Групу «Б» представляли ВПУ №20 (м. Львів), Новоярівське ВПУ та Рівненське ВПУ.

Перемогу у фінальному поєдинку та турнірі загалом здобули гравці Стрийського ВПУ, які у напруженому матчі вирвали звитягу у Новоярівського ВПУ – 3:2. Зустріч за третє місце стала справжнім побиттям, адже ВПУ №26 декласувало ВПУ №20 – 9:2.

Опісля заключних двобоїв відбулося нагородження команд та церемонія закриття змагань пам’яті справжнього патріота професійно-технічної освіти Мирослава Попадюка.

Асоціація футзалу Львівщини

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ