Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Студенти франкового університету розіграють «Кубок ректора» з футзалу

З 7 по 8 жовтня у Львові відбудеться престижний турнір з футзалу «Кубок ректора», участь у якому візьмуть студенти 14 факультетів університету імені Івана Франка, а також команда студентського самоврядування та адміністрації народного футбольного клубу «Верес».

Усі матчі турнірі відбудуться у спорткомплексі імені Івана Франка (вул. Черемшини, 31). Турнір відбудеться під егідою Асоціації футзалу Львівщини (президент Мирослав Хом’як, на фото зліва) за підтримки студентського уряду, профкому студентів університету імені Івана Франка та народного клубу «Верес».

Участь у турнірі візьмуть 16 команд, які за кубковою системою намагатимуться дійти до фіналу. Турнір розпочнеться зі стадії 1/8 фіналу. Поразка у будь-якому матчі для кожної з команд означатиме виліт з турніру. Жеребкування стадії 1/8 фіналу відбудеться завтра, 5 жовтня, у конференц-залі Гал-інфо (пл. Міцкевича, 8, 5 поверх). Початок жеребкування – 16:00.

Окрім жеребкування турніру, також відбудеться брифінг представників ЗМІ та команд з проректором університету імені Івана Франка, віце-президентом Асоціації футзалу Львівщини Мар’яном Лозинським (на фото справа), який є також одним з головних організаторів турніру. Що цікаво, 8 кращих команд минулорічного «Кубка ректора» матимуть статус «сіяних» під час жеребкування першої стадії турніру. 

Асоціація футзалу Львівщини

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ