Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Суд заборонив реєструвати будівництво біля парку «Знесіння»

Львівський окружний адміністративний суд задоволив клопотання заступника військового прокурора Західного регіону України про забезпечення позову щодо незаконного будівництва поблизу парку «Знесіння». Про це повідомила прес-служба військової прокуратури Західного регіону України.

Прокуратура до суду подала позов про скасування рішення державного реєстратора про реєстрацію за комерційною структурою права власності на об’єкт незавершеного будівництва на земельній ділянці по вул. Довбуша, 15 у м. Львові, що знаходиться в історичному ареалі м. Львова та межує з регіональним ландшафтним парком «Знесіння».

З метою недопущення заподіяння шкоди інтересам держави та територіальної громади Львова до суду також подано клопотання про забезпечення позову щодо заборони комерційній структурі, державним реєстраторам та іншим особам, які мають право здійснювати реєстрацію нерухомого майна, вчиняти будь-які реєстраційні дії щодо спірного об’єкта незавершеного будівництва до набрання законної сили рішенням суду за вказаним позовом.

Таким чином, на час розгляду справи вжито заходів про недопущення можливих дій щодо перереєстрації спірного об’єкта та його реалізації. Це в свою чергу може унеможливити поновлення порушених інтересів держави та територіальної громади.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ