Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Суспільне розпочало Нацвідбір на Дитяче Євробачення-2023

​У суботу, 17 червня, Суспільне Мовлення розпочало приймання заявок на участь у Національному відборі на Дитячий пісенний конкурс Євробачення-2023 за новими правилами.

Заявки на участь у Нацвідборі приймаються через форму на сайті www.junior.eurovision.ua до 9 липня включно. Зазначимо, що Нацвідбір мав розпочатися раніше, проте через хакерську атаку на Суспільне Мовлення запуск було відкладено.

Суспільне спростило умови участі в Нацвідборі, щоб зробити його доступнішим для юних виконавців: тепер не обов’язково мати авторську пісню. Крім того, вперше в історії участі України в конкурсі, Нацвідбір на Дитяче Євробачення пройде у співпраці з музичною продюсеркою, якою стане співачка й авторка пісень Світлана Тарабарова.

«Історично Україна є невіддільною частиною Європи. Український народ довів свою приналежність до великої європейської родини, а головні в цій родині, звісно, діти. Багато наших дітей пережили жахи окупації, евакуації, обстрілів, тож зараз дуже важливо дати їм відчуття нормального життя і можливість проявити свої таланти. Через музику лікувати дитячі душі.  

Як музикантка й мама трьох дітей я розумію, наскільки важливо створити творчу атмосферу і дати можливість спілкуватися з тими, хто на твоїй хвилі. Впевнена, що кращого місця, ніж музичні фестивалі, годі й шукати, а найкращий дитячий пісенний фестиваль Європи — це, звісно, Дитяче Євробачення. 

Для мене честь цього року стати музичною продюсеркою Нацвідбору на Дитяче Євробачення на Суспільному. Я зроблю максимум, аби всі таланти були почуті, а найкращий — представив нашу країну у Франції.  

Давайте разом, не зважаючи на обставини, зробимо так, щоб наші діти зростали не “дітьми війни”, а “дітьми перемоги”!», — зазначила Світлана Тарабарова.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ