Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Світовий банк готовий підтримати реформу теплоенергетики України, - Мінрегіон

Зусилля України щодо реформування теплоенергетики України готовий підтримати Світовий банк. Про це сьогодні йшлося на зустрічі Віце-прем'єр-міністра – Міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадія Зубка з Директором Світового банку по Україні, Білорусі та Молдові Сату Кахконен. Під час зустрічі обговорили ключові питання: реформування теплокомуненерго, реформу енергоефективності, створення Фонду енергоефективності, удосконалення механізму нарахування субсидій, можливість їх монетизації, повідомила прес-служба Мінрегіону України.

За словами Геннадія Зубка, також було наголошено на важливості прийняття Верховною Радою законопроектів, необхідних для впровадження реформи. «Насамперед це законопроекти «Про Фонд енергоефективності», «Про житлово-комунальні послуги», «Про комерційний облік» і «Про енергоефективність будівель». Також ми обговорили проект закону «Про реструктуризацію боргів підприємств теплокомуненерго», - зазначив Геннадій Зубко.

Він наголосив, що Світовий банк  готовий підтримувати Україну в проектах із впровадження реформи теплової енергетики. «Ми маємо плідний діалог із Світовим банком. Маємо постійну комунікацію між робочою групою Мінрегіону та консультативною групою Світового банку», - підкреслив Геннадій Зубко.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ