Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Економіка  |  Cуспільство

«Свобода» пояснила, чому ТзОВ «Шива» та ТзОВ «Орієнтир» дали землю

Голова фракції ВО «Свобода» у Львівській міській раді Руслан Кошулинський вважає, що заяву депутатів Львівської міської ради від «Фронту Змін», «України Соборної», НРУ, «Нашої України» та «За Україну!» щодо розгляду земельних питань в раді - це реакція на припинення дій корупційних схем у міській раді. Про це він повідомив сьогодні, 11 січня, на прес-конференції у Львівській міській раді.

Руслан Кошулинський наголосив, що тепер усі питання, які виносяться на розгляд сесії, ретельно вивчаються депутатами-мажоритарниками, які безпосередньо працюють з громадою міста. Без представлення їх громадськості питання розглядатися не будуть.

«Ця заява стала наслідком того, що ми прищемили хвоста старим корупційним схемам, які працювали у міській раді», – сказав Руслан Кошулинський.

У коментарі Гал-інфо Руслан Кошулинській пояснив, чому фракція ВО «Свободи» проголосувала за виділення земельних ділянок для ТзОВ «Шива» та ТзОВ «Орієнтир»: «Підприємство «Орієнтир» розміщено за адресою Залізнична, 7. Це округ нашого мажоритарного депутата Святослава Шеремети. Основна аргументація цього мікрорайону стосується того, що він практично є занедбаним і жодного розвитку там нема. Ця будова не заважає мешканцям, вона стоїть на окремій ділянці і, навпаки, з її розбудовою можна передбачати, що буде прибрана вулиця, що буде реконструйована вулиця для того, щоб було комфортно добиратися до цього мікрорайону. Тобто, жодного зауваження від мешканців ми не почули.

Аналогічно щодо підприємства «Шива». Це питання минулої каденції і за моєю інформацією цьому підприємству спеціально не надавали згоди, тільки тому, що з них вимагали гроші за рішення. А людина, фактично, на смітнику хоче збудувати торговий центр і залучити кошти й створити нові робочі місця. Заради того, щоб довести усім, що жодних коштів ніхто брати не буде, ми проголосували за це питання».

Чит. також - «Меншовики просять "Свободу" пояснини, чому «Шиві» та «Орієнтиру» дали землю, а іншим – зась».  

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ