Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Син нардепа Попова почав давати свідчення про пограбування

Син народного депутата від Радикальної партії Ігоря Попова Богдан і його спільник почали давати свідчення у справі про напад на київський продуктовий магазин, - 112.ua.

Про це повідомила прес-секретар прокуратури Києва Надія Максимець.

"Підозрювані співпрацюють зі слідством у межах звинувачення про напад на магазин на Оболоні. Чи причетні вони до скоєння аналогічних злочинів, з'ясовує слідство", - зазначила Максимець.

Вона додала, що розгляд клопотань про обрання запобіжного заходу обом неповнолітнім відбудеться 29 листопада в Оболонському райсуді Києва.

Раніше повідомлялося, що син нардепа Ігоря Попова Богдан і його спільник були затриманіза підозрою в пограбуванні магазину в Києві на Оболоні. За інформацією поліції, погрожуючи продавцям і відвідувачам зброєю, зловмисники забрали з каси 2500 грн.

Як розповіли правоохоронці, одного з фігурантів на гарячому спіймали небайдужі чоловіка і разом з жінками-продавщицями утримували в магазині до приїзду поліції. Його товариша, який забрав готівку, вдалося втекти. Однак через 20 хвилин його затримали поліцейські поруч з автостанцією "Полісся". Пізніше прокуратура оголосила затриманим про підозру у скоєнні злочину, кваліфікованого за ч. 3 ст. 187 КК України (розбій). Зазначалося, що Богдан Попов і його спільник раніше відмовилися свідчити про напад на магазин, пославшись на статтю 63 Конституції України.

112.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ