Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Синютка та Кубів оглянуть дорогу та відкриють підприємство «Сентіо»

У четвер, 6 квітня, відбудеться огляд ремонту дороги державного значення Львів-Радехів-Луцьк на відтинку від Львова до Кам’янки-Бузької та місті Радехів. Опісля пройде презентація сервісного центру МВС у Кам’янці-Бузькій, а також відкриття підприємства «Сентіо» у Радехівському районі. Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Участь у заходах візьме Перший віце-прем’єр міністр – Міністр економічного розвитку України Степан Кубів  та голова Львівської ОДА Олег Синютка.

Нагадаємо, що дорогу Львів - Радехів - Луцьк на відтинку від Львова до Кам’янка-Бузької ремонтує підрядна організація «Онур». Загальна протяжність – 22 км.

Частину цієї дороги у місті Радехові - центральну вулицю вимостять бруківкою. Також підрядники прокладуть й хідники коштом міста. Такий експеримент із вимощення дороги державною значення бруківкою запроваджують на Львівщині вперше.

Щодо ТзОВ «СЕНТІО». Воно запускає єдине в Україні високотехнологічне виробництво матрацної жакардової тканини з повним циклом виробництва, що включає в себе основонамотувальний  етап, безпосередньо етап ткання та унікальний для України етап ламінування тканин. До цього моменту такий вид тканин лише імпортували з Китаю, Туреччини та країн ЄС. Виробнича потужність підприємства становить близько 1500000 метрів тасьми та близько 100000 метрів тканини в місяць.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ