Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Синютка застеріг політичні сили від голосних висловлювань та невмотивованих позицій щодо запозичень

Директор департаменту економічної політики Олег Синютка застеріг політичні сили від голосних висловлювань та невмотивованих позицій щодо запозичень.
 „Заява однієї політичної сили про те, що депутатський корпус не прийме ухвали про запозичення коштувала нам відмови міжнародної організації фінансувати кредитний рейтинг емісії, в результаті чого ЛМР тепер має заплатити 100 000 гривень, а це досить великі кошти, які можна було спрямувати на інші цілі. Мушу попередити депутатський корпус про те, що кожне необережне слово може призвести до втрат в середньому на 1 відсоток від суми запозичення, а один відсоток від запозичення – це мільйон гривень. Фінансовий ринок дуже чутливий і реагує не тільки на зміни соціально-економічної ситуації, а й політичної ситуації”.
Одна з політичних сил напередодні заявила, що депутатський корпус не проголосує за запозичення, хоча це ще не було вирішено досі, і в результаті цієї заяви міська рада була змушена заплатити 100 000 гривень за визначення кредитного рейтингу емісії, оскільки міжнародна організація, яка попередньо планувала це зробити безкоштовно, відмовилась від цього.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ