Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Сирський: Під контролем ЗСУ - ще один населений пункт Курщини

Президент України Володимир Зеленський відвідав прикордоння Сумщини та провів нараду з головнокомандувачем ЗСУ Олександром Сирським і начальником Сумської ОВА Володимиром Артюхом.

Про це глава Української держави повідомив у Телеграмі.

«Відвідав прикордоння Сумщини та провів нараду із головнокомандувачем Сирським і начальником Сумської військової адміністрації. Головком доповів про оперативну обстановку в усіх районах активних дій, і зокрема на найжорсткіших напрямках фронту. Повідомив про кроки з посилення оборони на Торецькому та Покровському напрямках. У визначених районах Курської області під контролем України ще один населений пункт, і маємо поповнення обмінного фонду», - зазначив Зеленський.

Начальник ОВА доповів Президенту про ситуацію на Сумщині після початку Курської операції. За його словами, спостерігається зменшення обстрілів зі ствольної зброї та зменшення жертв серед цивільних.

«Окрема увага − координації дій між військовими, поліцією та ДСНС у прикордонні, зокрема для організації гуманітарних конвоїв у визначені райони Курської області», - додав Зеленський.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ