Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Сирський відвідав воїнів на Бахмутському напрямку

Командувач Східного угруповання військ, генерал-полковник Олександр Сирський відвідав командирів та воїнів на передньому краї Бахмутського напрямку.

Про це він повідомив у телеграмі.

«Ви сьогодні створили новітню історію. Чергова сторінка нашої війни і вона розпочалася буквально три дні тому, коли ви перейшли до наступу», — звернувся командувач до військових.

Він зауважив, що «вагнерівці» залізли в Бахмут, як щурі до мишоловки.

«Використовуючи принцип активної оборони, ми вдаємося до контрнаступальних дій на деяких напрямках під Бахмутом. У ворога більше ресурсів, але ми руйнуємо його плани», — запевнив Сирський.

Командувач відзначив нагородами захисників, а також вручив подарунки.

"Вдячний кожному та кожній за проявлений героїзм, зокрема, військовослужбовцям 57 ОМБР, 3 ОШБР, 5 ОШБР, 24 ОМБР, 56 ОМПБР та інших бригад за подвиги на полі бою", — зазначив генерал-полковник.

За словами Сирського, разом з командирами частин та підрозділів, було обговорено та ухвалено необхідні рішення для продовження оборонної операції з прорахунком усіх можливих сценаріїв розвитку подій.

Нагадаємо, Сирський заявляв, що просування ЗСУ на Бахмутському напрямку — це перший успіх наступальних дій у проведенні операції з оборони Бахмута Донецької області. 

Командування: просування на Бахмутському напрямку є першим успіхом наступальних дій
 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ