Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Театр "Слово і голоС" запрошує на виставу "Земля-Пісня"

У межах фестивалю "Ніч у Львові" Театральний центр "Слово і голоС" зіграє виставу "Земля-Пісня". Захід відбудеться 22 серпня о 20.00 за адресою: вул. Городоцька, 38. Про це повідомили 18 серпня Гал-інфо у пресслужбі ЛМР.

Як зазначають у театрі, головною дійовою особою цього дійства є українська пісня. Вистава зіткана з двадцяти найдавніших традиційних пісень.

«Ці пісні, які ви, може, ніде не почуєте, збирали на Поділлі, Поліссі, Полтавщині, Кропивниччині, Галичині, а також із рідкісних музичних видань», – розповідає про співочу виставу «Земля-Пісня» авторка, художня керівниця театру «Слово і голоС», співачка Наталія Половинка.

Унікальність роботи з народною піснею Театрального центру «Слово і голоС» в тому, що тут пісня співається без обробок і музичних інструментів, вона родиться тут і зараз так, як народилася вперше, у 12-му чи 17-му століттях.

«Як рідко зараз ви можете почути живу пісню! Живу - це із живого джерела, із цієї людини у цьому часі і просторі. Бо ж у всі часи людина і любить, і дихає, і народжує, так само як тисячу років тому. І пісня береже і животворить у людині саме те, що робить її ЛЮДИНОЮ, живою - посеред віртуального простору нашого часу», – говорить співачка.

Вистава розрахована на різну вікову категорію.

Режисер – Наталія Половинка

Виконують: Наталія Половинка, Софія Нагірна, Наталія Рибалкіна, Ігор Шпильовий

Костюми: Петро Нестеренко-Ланько

Тривалість: 1 год. 15 хв.

Квитки - https://kasa.in.ua/ua/lviv/theater/zemlia-pisnia-2021-08-22

Нагадаємо, фестиваль «Ніч у Львові» проводиться для промоції і популяризації музейних установ міста, щоб кількість їх відвідувачів постійно зростала. Незмінним генеральним партнером фестивалю є ПАТ «Кредобанк».

З повною програмою заходів фестивалю можна ознайомитись за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ