Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Театр "Воскресіння" підготував найрізноманітніший репертуар на червень

У червні Львівський академічний театр "Воскресіння" запрошує у відвідувачів на чимало різноманітних вистав. Будуть і прем’єри і вистави, які вже встиг полюбити глядач.

«Поїзд зі Львова» Я. Федоришин

Вистава побудована на ретро-музиці Львова 20-40 років ХХ століття. У виставі звучить жива музика і живе виконання пісень акторами театру. Ностальгічні спогади двох старших людей про події, які відбувались в ті часи у Львові. Ці спогади і світлі, оскільки вони були тоді молодими, і водночас гіркі, тому що їх торкнулась тоді війна і переселення на польські землі, а також в Сибір. Вистава – це потяг в минуле, яке дуже насичене активними подіями того часу, які виражені в жанрі зйомок німого фільму. Глядач почує чудові пісні того часу, побачить видовищні сцени, які насичені пластичними акторськими номерами.

Вистави відбудуться 5 та 6 червня о 18.00 год.

ПРЕМ’ЄРА! «Карпатські візерунки»

Вулична вистава створена на основі карпатських легенд. Це запальна, видовищна феєрія, яка виконується акторами на ходулях. Будуть представлені танцювальні, хореографічні композиції етнічної Буковини, Гуцульщини та Бойківщини. Таємнича атмосфера вистави перенесе глядача в певний часовий простір, де царюють духи вогню, води і небес.

Вистава відбудеться 12 червня о 18.00 в дворику Ратуші.

«Балаган чесності» (за п'єсою Луїджі Піранделло «Насолода від чесності»)

«Соціальна маска» – провідна тема творчості Луїджі Піранделло. Відштовхуючись від цього, був обраних художній прийом – стилізації вистави під «театр масок», під традиційний італійський народний «театр дель арте».

У центрі сюжету – афера з фіктивним одруженням. За сюжетом маркіз Фабіо хоче фіктивно одружити свою вагітну коханку Агату, щоб зберегти своє добре ім'я. Вони знаходять на роль фіктивного чоловіка Бальдовіно, але той вирішує поводитися чесно…

Вистава відбудеться 13 червня о 18.00 год.

«Ніч для жінок» А.Мак-Картен, С. Синклер та Ж. Коллар

Шестеро безробітних друзів зневірилися в тому, що можуть знайти роботу – закрився єдиний роботодавець міста – металургійний комбінат. Оголошення в газеті інформує про те, що за вхід в бар, де показують чоловічий стриптиз, кожна дама має викласти 200 доларів. Шалена ідея приходить миттєво…

Вистави відбудуться 19 та 20 червня о 18.00 год.

«Образ речей» Н. ЛаБут

Адам молодий студент Мідвестернського університету. Щоб якось покращити своє матеріальне становище, він влаштовується охоронцем в місцевий музей мистецтв. Тут він знайомиться зі студенткою Евелін, яка просто схиблена на мистецтві, свободі і сексі. Молоді люди проводять багато часу разом, і дівчина кардинально змінює життя Адама. Хлопець переконаний, що дівчина позбавляє його багатьох комплексів, чим робить його абсолютно іншою людиною, здатним отримувати задоволення від свого життя. Однак його найкращі друзі вороже налаштовані проти неї і вважають, що дівчина псує йому життя.

В п'єсі автор зачіпає багато спірних тем і питань щодо життя, мистецтва, речей, людей, образів, предметів.

Вистави відбудуться 27 та 28 червня о 18.00 год.

Квитки на всі заходи можна придбати в касі театру та на www.ticketclub.com.ua.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ