Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Телеканали «Футбол 1»/«Футбол 2» транслюватимуть домашні матчі ФК «Львів»

Телеканали «Футбол 1»/«Футбол 2» і футбольний клуб «Львів» уклали угоду про співпрацю в новому сезоні 2018/2019. Всі домашні матчі клубу в рамках Української Прем'єр-Ліги глядачі зможуть побачити ексклюзивно на каналах «Футбол 1»/«Футбол 2», повідомив офіційний сайт телеканалу.

Андрій Паньків, генеральний директор ФК «Львів»: «Хочу привітати телеканали «Футбол 1»/«Футбол 2» у Львові, які в новому сезоні покажуть всі домашні матчі нашого клубу. Нам дуже почесно стати партнером головних футбольних каналів України, якість трансляцій яких відповідає найвищим європейським стандартам. Упевнений, що в новому сезоні ФК «Львів» порадує глядачів і буде вести боротьбу за призові місця».

Олександр Денисов, директор телеканалів «Футбол 1»/«Футбол 2»: «Ми раді почати співробітництво з ФК« Львів». Тепер футбольна географія наших каналів стала ще ширшою. Бажаю команді в новому сезоні показати красивий футбол і вийти в єврокубки».

Відзначимо, що телеканали «Футбол 1»/«Футбол 2», зокрема, покажуть домашні матчі «Воркли», «Десни», «Арсеналу»,  «Олександрії» і «Чорноморця» в новому сезоні УПЛ.

footballua.tv
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ