Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Теодору Дяківу відмовили у порушенні кримінальної справи проти себе

Теодору Дяківу відмовили у порушенні кримінальної справи проти себе — повідомляє Громадський форум Львова. Тепер він разом із ГФЛ вимагатиме порушення кримінальної справи по фактах невиконання рішень судів, які стосуються тарифів на воду, і створення перешкод в реалізації мешканцями своїх конституційних прав — відшкодування переплачених коштів за неправомірними тарифами.
 Нагадаємо, після появи у поштових скриньках львів’ян листівок Громадського форуму Львова і Асоціації платників податків, де викладено їхні права самостійно перерахувати свої зобов’язання перед ЛМКП „Львівводоканал”, заступник міського голови Ігор Базарник та керівник «Львівводоканалу» Мирослав Заплатинський звернулися до правоохоронних органів з вимогою в притягнути до відповідальності, голову правління Асоціації платників податків у Львівській області Теодора Дяківа та координатора Громадського форуму Львова Олега Мацеха. Теодора Дяківа після цього викликали в правоохоронні органи для пояснень. Однак на цьому справа і „завмерла”. Для того, щоб встановити істину та спростувати звинувачення, депутат Львівської міської ради на сесії ЛМР оприлюднив звернення з вимогою відкрити проти нього кримінальну справу.
Як відповів же на звернення пана Дяківа начальник Галицького райвідділу міліції Сергій Ваш, Ігорю Базарнику та Мирославу Заплатинському через відсутність складу злочину відмовили у порушенні кримінальної справи проти голови ГФЛ Олега Мацеха та голови Асоціації платників податків Львівщини Теодора Дяківа. У зв’язку з цим, правоохоронці відмовляють і Дяківу у порушенні карної справи проти нього.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ