Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Тернопільська міліція затримала лідера міжнародної банди наркоторговців

У Тернопільські області працівники міліції затримали громадянина Туреччини, який виявився лідером злочинного угруповання міжнародного наркотрафіку. Про це «proUA» повідомили у прес-службі МВС України.

 

Як повідомив виконуючий обов’язки начальника УБОЗ в Тернопільській області Богдан Голик, на батьківщині затриманий підозрюється в організації злочинного угруповання, учасники якого займаються розповсюдженням важких наркотиків до різних країн світу. Правоохоронні органи Туреччини, його оголосили у міжнародний розшук.

 

Оперативники встановили, що на території України, він знаходиться у Тернополі та відкрив там туристичну фірму, яку оформив на свою співмешканку. Під прикриттям бізнесмена, наркоділок намагався налагодити через територію України канал постачання героїну до інших держав.

 

Тим часом, двох його спільників турецькі правоохоронці затримали на кордоні з великою партією героїну. Понад 72 кілограми наркотиків у 140 упаковках спритники заховали в колеса причепу автомобіля, яким прямували до України, де на них повинен був чекати вже затриманий лідер ОЗГ.

 

Наразі вирішується питання щодо екстрадиції затриманого наркоділка до Туреччини. Двоє його спільників вже отримали на батьківщині судові вироки – кожному понад 11 років позбавлення волі.

 

proUA

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ