Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Терористи придумали, як "узаконити" награбоване, - Тимчук

Терористи «днр» роблять спроби «узаконення» власності, розташованої на окупованих територіях. Про це у Фейсбук повідомляє керівник групи «Інформаційний Спротив» Дмитро Тимчук.

"Так званий «уряд» терористичної організації «днр» робить спроби «узаконення» власності, розташованої на окупованих територіях», - написав він.

За його словами, 12 вересня була відкрита "нотаріальна" палата, проводиться комплектування нотаріального корпусу в основному за рахунок стажування нових кадрів. Повноцінна робота нотаріальних реєстрів розпочнеться імовірно в листопаді-грудні 2015 року.

Тимчук також відзначив, що для забезпечення функціонування органів нотаріату і відділів реєстрації актів цивільного стану т.з. «мін`юсту днр», з жовтня по грудень 2015 р. глава «днр» Захарченко підписав розпорядження № 166 від 008.09.15 про виготовлення бланків єдиного зразка. Проект закону «днр» «про нотаріат» знаходиться на розгляді так званої «народної ради» «днр». Планується, що для здійснення нотаріальних дій буде виготовлено 139800 бланків і 19700 бланків реєстрації актів цивільного стану.

Укрінформ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ