Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Терористи стягують техніку на приморський напрямок, - ІС

В зоні проведення Антитерористичної операції бойовики використовують перемир'я для проведення ротації особового складу, передислокації техніки і будівництва інженерних споруд. Про це у Facebook написав керівник групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук. За його словами, терористи активізувалися на приморському напрямку.

"На приморському напрямку спостерігається скупчення бойової техніки російсько-терористичних військ. Протягом двох останніх діб у район н. п. Маркіне з РФ перекинуто не менше як 30 одиниць бронетехніки (ББМ) і до 15 одиниць ствольної артилерії", - йдеться у повідомленні.

Тимчук повідомив також про створення терористами укріплень і спостережних пунктів. "З допомогою інженерної техніки (прибуває з РФ) у смузі н. п. Маркіне - Рози Люксембург активно ведуться роботи зі створення укріплень. В районі н. п. Новоазовськ бойовиками ведуться роботи з будівництва командно-спостережних пунктів. Будівельні роботи здійснюються з підручних матеріалів, оскільки командування терористів не виділяє матеріалів для будівництва об'єктів", - написав він.

Крім того, за даними "Інформаційного спротиву", терористи активно проводять заходи із підвищення своєї боєздатності.

5 канал

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ