Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

The New York Times використовуватиме технологію доповненої реальності

Команда американської газети The New York Times оголосила, що розпочинає використовувати технологію доповненої реальності в своїх матеріалах. Про це повідомив сайт MediaSapiens.
Скріншот відео NYT

У повідомлені йде мова про те, що The New York Times забезпечить свою аудиторію новим досвідом сприйняття історій: відтепер читачі зможуть за допомогою смартфона переглядати реалістичні тривимірні ілюстрації до матеріалів.

Перша стаття з новою технологією буде присвячена зимовим Олімпійським іграм в Пхенчхані й вийде вже наступного тижня. 

«За допомогою смартфона ви зможете побачити олімпійського фігуриста, який робить чотирикратний стрибок у вашій вітальні, – зазначає виданні. – Камера може стати віконцем у світ, доповнений цифровою інформацією, додаючи скульптуру в вашу спальню або автомобіль на вашу під'їзну дорогу. Нічого цього там не буде, але видаватиметься, що є й це виглядатиме  правдоподібно...Хочете детальніше подивитися на цю скульптуру? Немає необхідності натискати на екран телефону, щоб збільшити зображення. Просто підійдіть до нього. Щоб подивитися під іншим кутом, не треба переходити до наступного зображення. Просто обійдіть її».

Нова технологія дозволить додавати предмети в простір читача в реальному масштабі й це, на думку редакції, додасть їх матеріалам пояснювальної цінності. Крім того, у The New York Times вважають, що додавання зображень в доповненій реальності дасть можливість дослідити, як розвивається спосіб обміну ідеями між людьми та оповідання історій. 

Як виглядатимуть об'єкти за використання цієї технології видання показало на прикладі апарату, в якому можна придбати примірник газети (the honor box) у відео. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ