Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відбудеться Всеукраїнський науково-технологічний фестиваль OL

25 травня у Львові відбудеться Science & Tech Fest OL – всеукраїнський науково-технологічний фестиваль для молоді. Цьогоріч фестиваль закцентує на розвитку молоді в науці та технологіях. Про це інформує ЛМР.

Серед запрошених спікерів – Ніколас Кніз, експерт з геопросторових технологій, співзасновник та технічний директор Lucenia, що має 7 запатентованих винаходів, в тому числі вдосконаленої тактичної системи Raytheon (RATS). На Science & Tech Fest OL Нік в онлайновому включенні розкаже про застосування математики у різних сферах: аерокосмічній промисловості, кібербезпеці, ШІ, геопросторових технологіях та поспілкується з молоддю.

Юкі Огава з PLEN Robotics поділиться досвідом японського стартапу у сфері апаратного забезпечення. PLEN Robotics – компанія, що створила робота-асистента, який розпізнає голос, обличчя та допомагає в обслуговуванні клієнтів.

Співзасновник та член дорадчої ради Ukrainian Future Incubator Віталій Лісовий та Громадської організації «Розумна освіта» розкаже молоді про досвід роботи зі стартапами та їх розвиток.

На фестивалі також очікується онлайн-включення Елван Кузуцу Хідір, членкині виконавчої ради TEKNOFEST – фестивалю у Туреччині, яким надихались організатори цьогорічного Science & Tech Fest OL. Також Елван – голова ради директорів і генерального менеджера T3 Foundation, розкаже про технологічні конкурси та можливості для молоді.

Вхід на Science & Tech Fest OL безкоштовний за попередньою реєстрацією за покликанням.

Фестиваль реалізує простір STEAM-освіти Lviv Open Lab з мережі ТВОРИ!  у межах стратегічної ініціативи “Львів – Молодіжна столиця Європи 2025” за підтримки Львівської міської ради, Міністерства молоді та спорту України, благодійного фонду Nova Ukraine та Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) України та фінансової підтримки Федерального міністерства економічного співробітництва і розвитку Німеччини (BMZ) через державний банк розвитку KfW.

Акредитовані журналісти зможуть бути присутніми на всіх блоках Science & Tech Fest OL, отримають інформацію з програмою події та списком учасників, без перешкод  проводити фото- і відеозйомку на локаціях.
Форма для акредитації.

Контакти:

Марія Шмегировська, комунікаційна менеджерка Science & Tech Fest OL

+380965843750

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ